Natur

Förutom att jag har suttit i solen denna vårdag som resterande 58% av stockholmarna så har ja också varit på Naturhistoriska riksmuseumet. Tänk att det finns så mycket mer och lära än det man redan vet om människan och vårat ursprung. Såg även en as häftig film på cosmonova om havet och hur fiskarna lever. Visste ni att det finns "rengörings stationer" för fiskar och på dessa stationer så gör små fisken rent sina fiender, det råder alltså vapenvila vid denna "stationen".
Och 8e natten i augusti varje år så släpper korallerna vid Mexico ut nya ägg ut i vattnet för att föröka sig. Världen är bra underlig.
Slänger upp lite bilder från idag !


Zeta


Trädgårds mässa

Imorse var det upp tidigt och köra mannen till jobbet för att sedan åka till trädgårds mässan. Idag har det verkligen varit tre årstider på 8 timmar , snö storm, regn och vår sol.
Att köra bil var inte det roligaste direkt.
Fyndade en skalare för potatis och morötter och annat. Lägger upp en liten bild på ett litet konstverk som skalaren skapat :), ikväll är jag chaufför och ska ta det lugnt.
Gillar designen på slangen haha
See you


En sjuk bebbo och en tröttis :/


Lets go hoe


Påsk bukett och orört godis


Owl


Hypnos

Hej !

Såg nu att jag har en del trogna läsare trots det att jag inte skriver så mycket längre.
Måste bara berätta , prövade hypnos på min praktik emot mitt småätande. Jävlar säger jag bara har inte rört eller smakat på någonting som jag egentligen inte behöver. Helt sjukt, rekomederar verkligen det.
Har fått tillbaka den där rösten som säger "Nej du behöver inte det här." Helt underbart.
Så nu borde vikten inte hålla sig fast som den gjort de senaste veckorna. Har snarare gått upp men bara 1-2 kg.
Känslan i kroppen när man är i en sk. trans är helt sjukt, man är alldelles tung i kroppen och kan inte lyfta varken ögon eller armar.





Varför firar vi påsk egentligen?
Läste en kommentar ifrån ett barn i metro igår " För att Jesus har sagt det".
Smart unge det där.

Nu är det lite Tv på kartan och lite stök hemma.

Puss hej

Saknar dig , två veckor kvar


RSS 2.0