Vila

Du fick en plats i solen , vila i frid hjärtat <3


Vila

Vila i frid min älskling, vi ses i Nangiala.
Saknar dig redan.




Fundering

Funderar på om kvinnan lackade för att hon hade snott något


Kränkt

När jag kommer fram till kassan i affären läser jag skylten " vi har haft mycket stölder vänligen visa upp medhavd väska eller påse"
Jag frågar kassören direkt " vill du titta i väskan ?" hon tackar och kikar i väskan . Under tiden frågar kassören i andra kassan en kvinna om hon kan visa upp sin väska. Kvinnan utbrister " bara för att jag är muslim va ?! "
Pekar på mig och säger " den svenska där hade hon inte ens tänkt att fråga , det är bara för att jag är muslim."
Detta slutade med att kvinnan ville prata med chefen. Snacka om att känna sig kränkt


Upptäckt

Upptäckte att det går att packa i locket , liksom under fodret typ fast ändå inte .
Väskan är typ full ändå.
Nu är det Sofias änglar? Förberedd på tårar


Do Did and Done

Hej !
Är helt sjukt att jag är klar , gjorde klart min sista del innan praktiken igår. Tur var det för här sitter jag på tåget en timme tidigare än vanligt och är lycklig för att min analys är klar och läraren tittar på allt och ett vg är satt på detta moment.
Nu väntar en dag av ledighet och en halvdag med hlr(Hjärt och Lung räddning)
Och framförallt imorgon är det packa som gäller !


100 kg

Äntligen är jag uppe i 100kg klassen igen, nu pratar vi inte kroppsvikt (pustar ut) utan vi snackar benpress. Startade i julas på 60 kg och har därefter ökat lite i taget, idag kände jag att jag legat lite länge på 90kg så jag körde på och orkade 10*3.
Imorgon ska jag köra något av mina PT program, blir lite enformigt med bara styrka och den där jäkla cykeln.
Dock så ska jag till Sjukgymnasten på morgonen så vi får väl se vad som händer där. Men träna det ska jag.
Idag är det bara fyra dagar kvar till Gran Canaria, hur skönt ska inte det bli liksom?

Nu ska jag ta och fnula lite på min analys och sedan tvätta
Hööörs


I freakin love you


Risk

Spelhelg igen , risk rappakalja och scrabble.
Idag är det träning och plugg på kartan. Sov verkligen ut idag eller jag fick 9 timmar , sen vaknade jag av att solen letade sig in mellan persiennerna.
Lite big brother så här på morgonkvisten. Ska rulla till gymet vid 12 och sedan är det plugg hela em.
Puss och hej


Nada

Idag blev det ingen träning! Jag hamnade på festen igår endå och var hemma vid tre och sen upp 9 , har haft magkatarr hela dagen idag!
Har sovit en sväng på em och det är sjukt skönt med lite sömn.
Ikväll är det spel på kartan ;)

Puss


Där damp den ner

Och där damp hp ner i lådan , hade inte förväntat mig en pocket men vad får man för 86 kr liksom ?
Ikväll vet jag inte riktigt vad som är på menyn, ska ev på ett litet "kalas" eller så blir jag hemma , sander ska på kalaset eller festen eller vad man säger. Och jag känner inte tjejen som fyller år super bra . Känns lite dumt och tränga sig på. Så vi får se vad kvällen bär helt enkelt.
Städat, tränat och glott på tv idag, ingen händelserik dag direkt , förutom att sl satte mig på årstabron i ca 25 minuter imorse.
Ovärd dag ..


Stänk

Är våren här eller är detta en liten luring? 5+ och sol ? Snön är påväg bort och fåglarna kvittrar, mina påskliljor är påväg upp ur marken och jag njuter.
Nackdelen med när snön smälter är att byxorna ser ut som bilden nedan.

Idag är det städning och träning på schemat :)


Slut

Snart är skolan slut och jag har bara en analys kvar att skriva.
Hoppar över träningen idag , känns som att jag är påväg att bli sjuk , tempen stiger och halsen värker.
Hur kul var det inte att vi fick en prinsessa i Sverige inatt ? Såg Daniel imorse och han var ju så jäkla stolt !!
Nu ska jag plocka undan här hemma och sätta mig vid Sims !!

Hej hej


Du gjorde min kväll hahahaha


Dinner


Done


Bok tips



Funderar även på att klicka hem denna 41:- på Bokia. Olof Rölanders bok, har varit på en av hans otroliga föreläsningar och jag har även hans "peppapp" app !

"onsten att vara bäst när det gäller Vad hade höjdhopparen Patrik Sjöberg gemensamt med Nelson Mandela? Vad förenar friidrottsstjärnan Carolina Klüft och Sarah Wägnert som berättade om missförhållandena på ett vårdhem? En sak är i alla fall säkert: de hade mental styrka. Mental styrka, precis som fysisk styrka, är något man kan öva upp. Mental styrketräning innebär att stärka sina mentala muskler, att bli en spelare, inte bara en spelpjäs, på livets spelplan. Mental styrka är att kunna kontrollera sitt inre sinnestillstånd, oavsett yttre omständigheter. Du behöver mental styrka när du står inför stora förändringar i livet, men det är också en tillgång i vardagliga situationer som när barnen bråkar i kassakön eller du ska på jobbintervju."

HP

Klickade just hem den här boken, är helt såld på Harry Potter.. Beställde hem den i engelska denna gång och i "vuxen" format
Nös just ner hela datorn.. Bra jobbat


Håller just nu på att läsa första boken, och språket är sjukt konstigt (å, dej, mej,nå) Sen får jag kanske ha överseende med att detta inte är en bok för en 22 årig tjej egentligen



Väder

Trött tjej som går upp idag. Ont i halsen och lite små förkyld men jag ska åka till gymet ändå (får köra mjukt) får satsa på att gå på bandet eller något.
Men innan dess är det lite hp och soffan som gäller :) tänkte till och med ta en kopp kaffe och slänga på en deg med vårat nya favvobröd !
Vädret bådar inte så jätte gott när vi kommer ner...


Semla


Packa

Jag vet , en vecka tidigt men vad gör man inte för att få känna att semestern är lite närmre. Kommer packa ur allt igen när jag insett att det är alldeles för mycket klänningar och för lite kläder.


Halsjävel

Idag är inte en vanlig dag för idag strejkar min hals. Det är sjukt ovärt och jag kände mig lite ledsen när jag såg gymet försvinna bakom mig. Imorgon går jag dit no mather what, det blir iaf en promenad på bandet om halsen inte vill cykla och köra armar. Halsen kan göra att denna träningsvecka endast blir 3 dagar istället för 5 :/
Vaknade även inatt av att jag var jätte förkyld, så vaknar jag med nysningar.. Men när jag går upp är allt bra igen.
Nu har jag typ ingenting kvar i skolan överhuvudtaget, några timmar bokning och HLR och sedan bär det av till varmare breddgrader. Just nu är det 18c dit jag ska, alltså denna tidpunkt inte hela dagen, tror temperatuen ligger på runt 20-25 grader, det är bättre än Sverige iallafall.
Nu ska jag kika lite simpssons, slänga in en maskin med tvätt och vara allmänt tråkig.


Den här bilden är rätt cool, Patricia(till vänster) lyser upp som i filmer när himmlen öppnas och gud kommer ner.



Chocochock


En känsla

Känner mig lite töntig just nu ! Vart jätte glad när Dobby ville komma fram till mig och äta, han har ju varit anti i ett par dagar nu !
Träningen gick inte alls bra idag , jag hade sån jäkla magknip så avbröt cirkel efter 2 varv. Sen fick jag avbryta cykel efter 8 km :/ åkte hem och sov en timme. Känns bättre nu så håller tummarna.
Imorgon får jag gå upp tidigare så jag slipper stressa och hela dagen blir förstörd.
Nu ska jag duscha och sedan lika lite på tv :)

Lyckades Baka lite bröd!


Morgon kväll ?

Min kropp reagerar på min stress direkt . Gick upp försent i morse , fick slänga i mig frukost och klä på mig och sen gå till bussen. När jag kommer till bussen så känner jag direkt. Alltså fattar inte hur kroppen kan reagera så fort. Får liksom magknip och illamående i intervaller typ.
Detta suger! Som tur va så var det kort dag och jag är påväg hem för att försöka äta och sen dra och köra lite cirkel och två mil på hojjen samt lite mage och rygg.
Hörs


BB

Det blev bb istället , hade inte TV4 fakta så kunde inte kika på Steve Jobs. Ville nog hellre kolla på big brother. För tillfället är det helt okej , skulle vilja ha in någon som rör om totalt !
Nu börjar det snart !
Puss hej

Saknar dig ven


Söndag

Trött är jag idag , inget snack om saken. Träningen gick inte som förväntat men jag får köra bättre imorgon helt enkelt, var liksom inte alls på humör. Så imorgon blir det träning direkt efter skolan.
Jag försökte leka lite med Dobby ikväll, han vill liksom inte han ligger bara i sitt hus och är tråkig. Men jag får helt enkelt ha lite tålamod.
Nu är det kontoret på TV och jag kan inte bestämma mig om jag ska titta på bigbrother eller dokumentären om Steve Jobs.

1912

En trött tjej som vankar upp idag , hembakat bröd till frukost med en tallrik yogurt och lite Harry Potter till.
Planen är att åka och träna så snart som möjligt !
Drömde inatt att jag var sådär förkyld så det inte ens gick att snyta sig !
Vaknade av att jag nös typ 5 ggr på rad.
Kanske är påväg att dra på mig ngt skit.

Ska byta om till träningskläder och försöka få upp min man ur sängen !



Natti natt

Ikväll blev det risk på kartan , ett världsspel , man får ett uppdrag. Typ erövra Europa eller utplåna dem gula.
I startade runt 22 och nu 4 timmar senare är killarna fortfarande igång. Körde hem Danne och Bella nyss och nu ligger jag i sängen. Jag skulle eventuellt träffat en vän ikväll, känner mig otroligt dum för att jag glömde ringa, dock så tror jag att hon hade kul endå. imorgon är det träning på schemat 3 mil ökar vi till , en cirkelträning och ett pass armar. Får se om jag orkar men det ska mycket till om jag inte orkar.

God natt!
-2 kg


Risk


I wish


Taggad

Efter 3 timmars vila är jag återigen sugen på att träna, jag får helt enkelt vänta till imorgon och köra typ 2 timmar då istället. För nu är mitt gym stängt.
Just nu springer jag runt i lägenheten och pumpar min gym lista på högsta volym och blir sjukt sugen på att du ut och dansa. Någon som är sugen? Är ju nykter så det behöver ju inte kosta att gå ut och dansa ;)
Vi får väl se vad kvällen bjuder på!
Nu ska jag fortsätta och leka runt lite här hemma för att snart åka och hämta min man på jobbet!

Puss hej

Lite inspiration till träningen


Pass 4

Pass 4 denna vecka. Startade med en mil på cykeln,landar på 21 minuter prick, och detta innebär 1 minuts förbättring.
Benpasset blev lite mjukare, hade ingen lust att stå och vänta på alla luspudlar som vilar en halvtimme mellan varje set, så hann inte med alla maskiner utan gick ner till "mattan" och körde benböj med 4kg medicinboll med crunches emellan varje set. Avslutade dagens pass med 1 mil på cykeln lite segare än före benpasset, här landade jag på 23 minuter.
Känns bra, och jag skulle vilja börja se lite mer results såhär efter 9 veckors träning. Men det får nog vänta lite jag är så otroligt otålig. PT´n lovade mig att om jag fortsätter min träning som jag gör nu, så kommer jag att se resultat både på vågen och på kroppen. Vikten är så jäkla svår att bedömma, muskler väger ju mer än fett men jag skulle gärna se att siffrorna på vågen var lite lägre än nu.
Idag blev det hembakat bröd och en tallrik med yogurt till frukost och nu slängde jag nyss i mig en pannbiff med lite grönsaker och bröd, äter små portioner just nu, jag är inte beredd att ändra min kost helt utan jag vill kunna fortsätta äta som jag gör bara det att jag vill träna mer och äta mindre. Hitils går det bra, äter en portion som regel på en liten tallrik. Det räcker gott och väl för att man ska stå sig.

En gammal bild som påminner om värmen som snart är här.







Film och annat

Önskar att jag tagit en bild på våran middag idag för att visa hur jäkla mycket man kan ha på en hamburgare (hemmagjord burgare =lite tjockare och mindre) , med följande på , ruccola, gurka, ost , bacon , tomat , guccamole, ketchup och hamburger dressing. Tror jag fick med allt, denna hamburgare gick typ inte att få in i munnen!
Kändes sådär att smälla i sig en burgare efter 1 timmes kostrådgivning med min PT. Men värt vare , + att jag åt en semla ikväll. Hårt pass imorgon med andra ord! Ska cykla 2 mil är bestämt och om min träningsvärk ej kommit än ( vilket den gör) så ska jag köra ett benpass också !
Nu är det dags att sova efter en kväll med mys hos Jennifer.
Här kommer en bild på vårat förfallna pepphus. Stackarna som bodde där.

 


Skrek 3d


Fransarna


Väder

Bättre väder än här iaf !


Statistik

Statistiken bara skjuter i taket (hela 2 läsare utöver mig själv)

Darling

Hej!
Blev sjukt nöjd med fransarna, bilder kommer soon! Hon är så jäkla duktig och det är riktigt skönt och ligga på massage bänken och ta´t lugnt bara. Idag tog de bara 1 och en halv timme ioch med att jag bara fyllde på dom gamla, detta får verkligen bli sista gången för nu har vi icke råd och hålla på med sånt där.
Det känns så konstigt att inte behöva fixa med skolan när man är ledig, funderar allvarligt på att städa ikväll!
Hänga lite tvätt och fixa och dona lite. Tv känns lite enformigt nu när det blivit varje kväll i typ 20 år ! hahah nej men allvarligt lite så är det ju fakiskt, kanske inte hela tiden, (fick endast se bolibompa på vardagarna) men annars har nog mycket av tiden i mitt liv spenderats framför burken.

Jag bjuder på denna för nu tänkte jag spendera lite mer tid framför burken, såhär kanske jag kommer att se ut om 1 vecka, fail att jag verkligen ser ut så här hahah
Hejdå


Free

Shit vad konstigt det känns och verkligen va ledig på en fredag , imorgon har jag ingen skola alls , inget plugg som behöver göras , nada!
Däremot har jag mycket annat bland annat en arb intervju och PT +träning och sedan ska jag hinna städa och träffa Jennifer och hinna umgås med min Karl lite också !
Nu ska jag hem , sen ska jag göra fransarna ! ;)


Ond

Ägnar alla mina onda och dumma tankar till sl idag !


Celebrate

Idag är det time to celebrate, skrev sista tentan för denna utbildning idag, förhoppningsvis iaf. Om jag inte kommer åka på en omtenta, men det kändes inte så. Så nu firar jag för att jag kommer slippa att sitta och nöta nöta in info i min stackars skalle, en hemuppgift kommer att komma under praktiken men endå. SLIPPA PLUGGA på saker som man inte fattar. Dock har det varit skit kul att ta upp skolan igen. Träffat otroliga människor och lärt mig massor med nytt.
Nu är det lite DH på kartan och sedan sängen som det ser ut nu. Får se lite vad som händer.



Idag blev det cirkelträning och lite övrig styrka och 1 mil på cykel. Kändes jäkligt bra!
Imorgon ska jag fylla på fransarna så hinner förmodligen inte träna, får ej duscha på 24 timmar efter så det är inget allternativ att träna då. Däremot blir det gym på  fredag, lördag och söndag. Har ej bestämt passen än men ingen PT träning utan endast en kostrådgivning sådär sista gången på fredag
Måste säga att jag har verkligen haft nytta av Personlig träning, en sjuk spark i arslet vad det gäller träningen.
Man får ju idéer på nya sätt att träna och det känns lite som att få ett nytt klädesplagg eller ett par nya skor som man bara vill pröva och gå med, så känns det lite med de nya träningspassen, om man ska dra en dålig jämförelse alltså.
Vi satt och diskuterade Neu Lashes eller vad det heter, det är sjukt dyrt men verkar vara sjukt bra 1595 för 6 ml. Man får väl hoppas att det räcker om man nu köper det. Johanna i min klass hennes syster hade prövat detta och hennes fransar hade blivit i princip lösfrans långa, läste även lite recensioner och flera "kända" bloggare  har sagt att detta är det bästa de prövat.
Nu när jag vant mig vid fransförlängning är der kanske dags att ta mig en titt på serumet, eller ta en titt när jag jobbar och har råd.
Nu ska jag ta och kika lite på tv och packa väska inför imorgon och kanske dra av några kapitel i HP första boken.


Dobby

Spenderar alla hjärtans dag med Dobby och hans älskade toa rulle


Panncakes

I söndags vart de lyx frulle !


Gop

Plugget bara öser sig över mig , är säker på mer än vad jag var igår iaf, jag har satt ut tid för plugg till 20:30 det jag inte kan då kommer jag ej att kunna imorgon heller. 21:00 kommer min älskade hem för en mysig middag med Tacos och lite tända ljus , sen är det egentligen dags att sova, så det blir inte värsta värsta alla hjärtans dag!
Vi hade bestämt att inte köpa något iår pga att vi pluggar och har lite tajt med ekonomin. Men som vanligt så har jag ganska svårt och låta bli, så något litet fick det bli.
Imorgon efter tenta ska jag dra mig till gymmet och köra lite cirkelträning.

Plugg nu , puss


Hejhopp

Hejsan!
Dagens plugg gick lite smått åt helvete om man säger så.. har inte lärt mig mycket nytt utan mest blivit mer och mer irriterad på att min ekonomilärare krånglar till allt så förjäkligt !
Jag åkte med mamma till min pojkväns moster för att hon skulle få en liten fransförlängning hon också, fint blev det och jag ska dit på torsdag efter skolan och bygga på mina lite som har glesnat och fallit.
PT pass hanns med idag också, jobbigt som satan var det men nu är det en gång kvar sen ska jag köra på egen hand, hoppas att jag är lika motiverad som när jag kört de senaste gångerna.
Nu kallar sune och hans gäng på mig. Jag somnar sjukt bra till Sune, vet ej varför.. Alltså menar nu ljudböckerna och inte filmen/serierna dock är dom bättre men jag sover bättre till ljudet..





Nu är det dags att säga godnatt gott folk. puss hej

Plugg

Hej hopp. Denna dag är ägnad åt plugg, ekonomi tentan är nära och nerverna är på helspänn. Nu ska jag köra fram till 1 för sen är de PT igen!
Till vänster har vi det jag kan och är säker på och det till höger på bilden är det jag inte kan alls ..
Time to go back !


Sängen är min vän

Här ligger jag i sängen med en berusad Karl som snarkar som attan. Kanske är det dags att knyta ihop säcken för dagen.
Träning blev det imorse, och en storhandling hann jag med dessutom. Nu under kvällen har vi varit på födelsedags fest. Blev en väldigt tidig hemgång.
Imorgon blir de tenta plugg och en promenad om de hinns

God natt


Kallt

Undra om tågen går idag ?


Trött

Trött tjej som tar sig hem ifrån skolan idag, bättre blir det inte av att tjejen framför mig på tåget lyssnar på den högsta musiken jag skådat i ett par lurar. Hoppas hon blir döv!
Idag blev det bokning all day long, segt att sitta i 6 timmar men tiden går fort om inte annat.
Fick veta idag att jag fick vg på två uppgifter i en kurs :)
PTn igår har resulterat i en vidrig träningsvärk ,gissar att det är det som är avsikten.
Puss


Pt

Snart beger jag mig till gymmet för mitt första pass med pt !!


Training

Gymet gick mycket bra idag, tycker jag !
1.2 mil på cykel och ett hårt pass armar. Försökte jaga rätt på den personen som jag ska på konsultation hos imorgon, utan att lyckas. Då ringer han när jag sitter på bussen och berättar att han fått en lucka och kan ta mig på direkt, hade ingen lust att vända om utan tackade nej och ska dit imorgon. Hade jag tagit tiden idag så hade jag haft sovmorgon till kl 10 imorgon, istället för 8.30 som det nu blir.. Får bli en annan dag helt enkelt. Vet inte varför jag fortfarande sitter framför burken när jag egentligen borde börja plugga till tentan på fredag. Lättare sagt än gjort.

Nä nu SKA jag plugga


Hej


Vd

Jag äger mitt eget hotell , på låtsas .. I skolan håller vi på med en simulering där vi ska driva vårat eget hotell under en månad. Jäklar vilket jobb det är. Fakturor hit kvitton dit o bekräftelser o allt som man kan tänka sig.
Nu är jag iallafall påväg hem efter 6 timmars hotell simulering och en halv timmas rast. Nu är det gym direkt så man har det avklarat innan jag ska sätts mig med tenta plugg. Har tenta på fredag i säkerhet. Har dock inte en bra känsla i magen ifrån psykologi tentan ..


The night

Kvällen vart inte riktigt dom planerat. Hade tänkt att träna men åkte hem, somnade på soffan och vaknade nu?!
I guess att det blev en vilo dag ifrån gymmet idag. Så veckans schema ser ut som så.
Måndag- Vila
Tisdag- Armar
Onsdag- Cardio+ PT
Torsdag- Ben
Fredag- Mage& rygg
Lördag- Vila
Söndag- Armar

Jag vet inte egentligen vad jag kör på för schema, brukar variera efter min träningsvärk. Denna vecka är det lite oklart hur träningen kommer att se ut eftersom jag ska träffa min PT på Onsdag.

Jag är alltid trött, konstant.. Somnade typ på lektionen idag, kan sova 14 timmar och somna som vanligt på kvällen.
Undra vad det är för konstigt?! Får väl vänta och se om det fortsätter, gissar på att måndagar brukar vara lite så..

Äcklig fisk på Aquaria.. Tycker jag.


Hej hopp

Är så jäkla hungrig , blir ju inte bättre av att någon sitter och käkar burgare på tåget?! Ekonomin gav ingenting idag , bara massor av gammalt som hon pratade om .. Bajs


Cake


Tjorven

God, vad trött jag är i denna sekund. Upp kl 9 imorse. Bakat och stått i hela dagen, mamma och jag firade oss lite idag med tårta och brownies, goddiie lägger upp bilder soon !
Igår var ju bara vädret helt amazing?! Snön glittrade och solen sken, kunde inte blivit bättre! Dock så var det faktiskt -23 inatt här där jag bor , så lite bättre kunde det blitt, iofs var det kl elva igår kväll men endå. Lite kyligt..

På onsdag är det mammas tur att fylla år och det ska bli skoj , det bästa jag vet är att uppvakta andra, vet ej om det är egoistiskt eller ej men det skiter jag i. Låter konstigt men alla säger ju att ju mer du gillar att ge bort saker och uppvakta andra människor ju mer tänker du på dig själv. Någon sa någon gång till mig " Att göra något gott för någon annan är det mest egoistiska du kan göra" hur nu det går ihop, dock förstår jag på ett visst sätt. För jag mår ju bra när andra uppskattar det jag gör. All denna psykologi..


Min karl och jag tog en promenix igår i kylan och tog ett gäng härliga bilder..




Känns lite töntigt att posera med en istapp men den hänge bara mitt i skogen liksom.




Snö kastning



Vackrast i världen



Vinterland

Inte alls kallt


Morgon

God morgon !
Det har inte hänt speciellt mycket sen sist , jag fyllde år i onsdags och firade det med att äta på en världs go restaurang! Kan bara säga att jag är ännu mer såld på hallomi än innan.
Skol veckan var tuff , första veckan med heldagar så trött va man i Fredags.
Igår kom Elin och Jennifer hit och firade mig. Jag bjöd på middag, fajitas blev det. Fick presenter också !!:) fotar sen.
Ska kila nu puss


RSS 2.0