Segt

Segt att vara dålig. Har legat framför tvn praktiskt taget hela dagen.. Gick och handlade runt 4, ni ser vem fan skriver om vilka tider man handlar, då är det riktigt tråkigt.
Imorgon är det praktik igen , känner att jag inte orkar vara hemma.. Det är så tråkigt och jag är inte så jäkla dålig så jag dör av att gå..
Mini korvarna Nagini och Murtle börjar bli stora nu , här är iaf Nagi sjukt liten.
image descriptionimage description


Jag känner att det är dags att börja träna igen, men varje gång jag ska träna så är jag antingen inte på humör eller så är jag lite småkrasslig.
Någon som har lite inspiration att dela med sig av ?  Vore ju finfint .

Är det näst nästa helg det är påsk ? , känns som att året går fortare och fortare, det är skumt hur Januari och Februari går så sakta jämt och sen när Mars kommer så bara drar det iväg och nu känns det som att sommaren är här. Både påskliljor, snödroppar och krokusar är uppe och blommar för fullt. Jag är i vårstämning och bara målar och känner mig lite extra kär.

Nu måste jag hoppa in i en dusch om jag ska släppas in på praktiken imorgon.


So long dude

Hej

Idag är det en sjuk dag, gick hem ifrån praktiken igår med feber. Ligger även idag men ska gå imorgon. Orkar inte ligga hemma och bara vara. Snart ska jag ta och masa mig till affären och köpa mjölk och lite annat skit.
Snart är det sommar föresten !


Trött


Pepptalk

Idag har jag varit i Uppsala med praktiken och lyssnat på två fantastiska killar från företaget som har pratat lite om ja vad pratade dom om egentligen ? Det är alltid sådär när man går ifrån en föreläsning som varit väldigt intressant. Direkt utanför dörren har man glömt hälften.
Men något jag tog med mig var en cirkel de pratade om , med våra begränsningar , om man har en cirkel tom och utan begränsningar. Du går i tredje klass och är glad att få vara med och sjunga och tar i för kung och fosterland, läraren ber dig vara tyst och ställa dig längst bak. Redan där så sjunker du lite och vill gärna inte sjunga igen för "du kan inte". Under åren så har denna cirkel blivit nästan helt tilltäppt av begränsningar. Det svåra är hur man öppnar upp den där cirkeln igen. Utmana dig själv , vad är det värsta som kan hända ?


Praktik

Sjukt, började på praktiken i måndags och allt är frid och fröjd , verkligen skillnad på arbetsplats och arbetsplats. Folk är trevliga emot varandra och VDN tycks älska mig. Idag blev det en lång dag , 7:45-19:15 men jag är glad för det är så jäkla kul att vara där.
Imorgon är det en lättare dag, bara till 16.
Vi har en kille med sjukt , menar sjukt. Värre än prins Daniel alltså. O så brat brillor och någon billig kostym men han ser skit fancy ut, gissa vad han jobbar som ? ;)
Fick förövrigt massage idag, gratis i 30 minuter !
Love this place!

Puss


Länge sedan

Hej !
Nu var det ett tag sen jag skrev. Åkte till Gran Canaria dagen efter jag begravde Dobby. Skönt som fan var det, 25 grader och sol varje dag. Kom hem i torsdags och laddar nu inför 12 veckor praktik på ett företag i Stockholm. Får hoppas på jobb efter detta.
När jag kom hem så fanns här två st marsvins bebisar. Lägger upp bilder på dom och lite ifrån resan också !
Puss hej


RSS 2.0